Despre noi

Întrucât există mari diferenţe între domeniile de aplicaţii - de la natura produselor ambalate, a sistemelor de însăcuire şi până la volumele de umplere pentru depozitare şi transport, putem recomanda clienţilor noştri dimensiunile şi ţesăturile care satisfac cel mai bine cerinţele acestora.

Dacă partenerii noştri au nevoie de o însăcuire a unei cantităţi mai mari (200 - 2000 kg), îi putem îndruma către LIVINGJUMBO INDUSTRY S.A.- www.livingjumbo.ro - o companie din grupul nostru care produce saci din polipropilenă tip ''big-bags'', asigurând astfel o ofertă completă pe piaţa ambalajelor de tip ''raffia bags''.

ROMCARBON S.A. se dedică furnizării constante de produse recunoscute prin calitate, având toate certificările necesare atestării compatibilităţii cu produsele alimentare şi pe cele cu privire la conţinutul de metale grele, precum şi certificarea de către LABORDATA - Germania cu privire la transportul substanţelor periculoase.

Toate acţiunile noastre sunt orientate spre satisfacerea clienţilor noştri într-o manieră eficientă şi cu grijă faţă de mediul înconjurător. În acest sens ROMCARBON S.A. a implementat un Sistem de Management Integrat Calitate - Mediu.

Sistemul de Management Integrat este certificat conform standardelor ISO 9001: 2008, respectiv ISO 14001: 2004 de către Organismul acreditat SRAC, partener IQNet.