Despre noi

Intrucat exista mari diferente intre domeniile de aplicatii - de la natura produselor ambalate, a sistemelor de insacuire si pana la volumele de umplere pentru depozitare si transport, putem recomanda clientilor nostri dimensiunile si tesaturile care satisfac cel mai bine cerintele acestora.

Daca partenerii nostrii au nevoie de o insacuire a unei cantitati mai mari (200 - 2000 kg), ii putem indruma catre LIVINGJUMBO INDUSTRY S.A.- www.livingjumbo.ro - o companie din grupul nostru care produce saci din polipropilena tip ''big-bags'', asigurand astfel o oferta completa pe piata ambalajelor de tip ''raffia bags''.

ROMCARBON S.A. se dedica furnizarii constante de produse recunoscute prin calitate, avand toate certificarile necesare atestarii compatibilitatii cu produsele alimentare si pe cele cu privire la continutul de metale grele, precum si certificarea de catre LABORDATA - Germania cu privire la transportul substantelor periculoase.

Toate actiunile noastre sunt orientate spre satisfacerea clientilor nostri intr-o maniera eficienta si cu grija fata de mediul inconjurator. In acest sens ROMCARBON S.A. a implementat un Sistem de Management Integrat Calitate - Mediu.

Sistemul de Management Integrat este certificat conform standardelor ISO 9001: 2008, respectiv ISO 14001: 2004 de catre Organismul acreditat SRAC, partener IQNet.